Завдання виховної роботи
Середа, 28 березня 2012, 16:52

 Мета: Становлення морально-духовної, життєво компетентної особистості, яка успішно реалізується в соціумі як громадянин, сім’янин, професіонал.

Завдання: - забезпечення сприятливих умов для самореалізації особистості відповідно до її інтересів та суспільних вимог,
- збереження та покращення фізичного, психічного та соціального здоров’я особистості,
- попередження та локалізація негативних впливів факторів соціального середовища на особистість,
- посилення ролі сім’ї у вихованні дітей, зміцнення її взаємодії з закладом,
- розвиток учнівського самоврядування, використання нових форм реалізації виховного потенциалу дитячого і молодіжного руху,
- забезпечення взаємодії закладу з соціальними інститутами дотичними до виховання дітей та учнівської молоді,
- формування досвіду гуманістичних відносин на основі засвоєння та реалізації в повсякденному житті етичних норм і гуманної моралі.

Виховна робота запланована класними керівниками, вихователями та іншими педагогічними працівниками. Ці плани охоплюють всі напрямки виховання: патріотичне, правове, моральне, художньо-естетичне, трудове, фізичне, екологічне, превентивне та включають у себе календарні, традиційні шкільні свята, заходи, конкурси, міські заходи щодо втілення національної програми «Діти України», «Комплексної програми профілактики злочинності і бездоглядності», «Програми профілактики ВІЛ-інфекції», «Національної програми відродження та розвитку українського козацтва», заходи щодо зміцнення моральності та утвердження здорового способу життя та ін.

 

 

 

 
Банер

Національна гаряча лінія

Національна дитяча гаряча лінія

Опитування

Ваш улюблений шкільний предмет